top of page
Normes del fòrum de debat
#1

Aquest és un fòrum propositiu, i per tant els missatges han de contenir propostes sobre alguna temàtica de Sant Cugat.

#2

Parlar amb respecte i educació. No fer servir llenguatge ofensiu.

#3

Respectar les opinions i idees dels altres

#4

No es toleraran comentaris masclistes, lgtbifòbics o d'altres que denigrin qualsevol persona o col·lectiu

#5

L'organització es reserva el dret de despublicar qualsevol comentari que incompleixi aquestes normes

 • Què és exactament aquest fòrum?
  Tal com explica l'alcaldessa, Mireia Ingla, en aquest apartat, El projecte de Idees per a Sant Cugat és un espai de debat online on la ciutadania de Sant Cugat està convidada a entrar i participar per aportar les seves idees sobre el que necessita Sant Cugat en els propers anys. Es tracta d'un espai impulsat per la secció local d'Esquerra Republicana per tal que el procés de d'elaboració del programa electoral de les eleccions de l'any vinent sigui ben obert i participatiu.
 • Com puc introduir una nova proposta?
  Només cal que t'instriguis al fòrum. Una vegada formalitzada la teva inscripció, pots entrar a la temàtica o temàtiques que més t'interessin i dir-hi la teva. També pots contestar, ampliar o matisar les intervencions de la resta de companys i companyes.
 • La meva opinió serà tinguda en compte?
  Sí, per descomptat. Totes les opinions i idees es tindran presents a l'hora d'idear el programa electoral d'Esquerra Republicana. Això no vol dir que cadascuna aparegui de manera literal tal com l'has plantejada, però es tindrà en compte de cara a plantejar el bloc temàtic de què formi part. Volem el millor projecte per continuar liderant el govern de la Sant Cugat, i indubtablement això passar per preguntar als ciutadans i les ciutadanes per les seves necessitats, idees i inquietuds.
 • Puc participar d'alguna altra manera?
  Sí! Si estàs interessat a participar més enllà del programa online, et pots posar en contacte amb nosaltres o consultar l'agenda amb les trobades que anem fent sobre diferents aspectes de Sant Cugat.
Política de privacitat

Les dades personals facilitades per les persones usuàries d'aquest espai web seran tractades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa i de publicació de continguts als llocs web, la d'enviar comunicacions relacionades amb aquest procés participatiu i la de complir amb altres obligacions legals a què estigui subjecte Esquerra Republicana. Consulta la política completa aquí.

bottom of page